Agenda
10-3 
trainersmeeting
18-3 
Zaalkampioensfeest!
17-6 
Optie: Jongste Jeugd
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links

Nieuwsafbeelding

18-2-2017 | 
De meiden van ME2 van HCGO hebben hun debuut in de zaalcompetitie dit seizoen bekroond met een kampioenschap. Een prestatie van formaat, goed gedaan meiden!
Sponsors van dit team zijn decakebakker.nl en Praktijk Serta.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

16-2-2017 | 
In het diepste geheim heeft zich vanavond een waar spektakel op het veld afgespeeld: de Jongens E1 versus de Meisjes E1. Beide teams trainen gezamelijk op donderdag. Maar wat velen niet weten: dit is een dekmantel om de mooiste wedstrijden van het seizoen te spelen!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

30-12-2016 | 
Beste (ouders van) leden,   Vanwege onvoorziene omstandigheden is de komende ledenvergadering van 11 februari uitgesteld.   Op korte termijn zullen wij een nieuwe datum vaststellen en uiteraard met jullie communiceren. De stukken in de bijlage blijven ongewijzigd.     Bij voorbaat dank voor jullie begrip.
Lees meer >>


Bijlage: Notulen ALV 04-07-2016, Agenda 11-02-2017, Jaarverslag algemeen 2015-2016.pdf

Nieuwsafbeelding

17-9-2016 | 
HCGO heeft diverse media kanalen, zo wij beschikken naast onze website over een twitter, facebook, linkedin en instagram account. HCGO heeft ook een heus YouTube Kanaal. Wij kunnen echter altijd aanvullende foto's, filmpjes en wedstrijdverslagen gebruiken. Deze kunnen via Media@hcgo.nl ingezonden worden.

Nieuwsafbeelding

2-11-2015 | 
Rabobank Het Haringvliet, De bank die verbindt. De bank waar je bij wilt horen, als klant en als medewerker. Dát is Rabobank Het Haringvliet. Met Het Haringvliet als natuurlijke grens tussen de eilanden de Hoeksche Waard in het noorden en Goeree-Overflakkee in het zuiden, vormt Rabobank Het Haringvliet één bank, midden in de
Lees meer >>
Sponsoren
DWF
Hockey.nl