Agenda
30-11 
sinterklaas middag
17-12 
kerstgala
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links

Nieuwsafbeelding

24-10-2016 | 
Beste leden van Hcgo,
Je kent ze vast, want elke sportvereniging heeft ze. Anonieme helden die al hun tijd geven voor de club. Voor dag en dauw. Voor jullie. Vanuit hun hart.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-10-2016 | 
Op 17 December zal er een spetterende Christmas Party gehouden worden in het clubhuis, vanaf 19.00 uur voor de jongste jeugd (Funkeys, F, E en D ) vanaf 20.30 uur voor de jeugd (A en B teams) en vanaf 21.00 voor alle senioren, vrijwilligers en sponsors van HCGO. Deze avond zal muzikaal omlijst worden door DJ
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-10-2016 | 
Afgelopen woensdag 5 oktober heeft Zembla in haar uitzending ( http://www.npo.nl/zembla/05-1
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-9-2016 | 
H.C.G.O. is op zoek naar een nieuwe penningmeester. In verband met het reeds aangekondigde terugtreden van Bryan Winkels als penningmeester, is onze vereniging dringend op zoek naar een vrijwilliger met een financiële achtergrond.   Welke werkzaamheden mag je zoal verwachten als penningmeester van H.C.G.O.?
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-10-2016 | 
Hij komt, hij komt......Op woensdag 30 November komt de Sint met zijn Zwarte Pieten naar het clubhuis van HCGO.  Wij hopen er weer een spetterend kinderfeest van te maken. Dit feest is voor alle Funky’s, F  en E Junioren (broertjes en zusjes zijn van harte zijn van harte welkom)

Lees meer >>


Bijlage: Sinterklaasfeest 2016.pdf

Nieuwsafbeelding

17-9-2016 | 
HCGO heeft diverse media kanalen, zo wij beschikken naast onze website over een twitter, facebook, linkedin en instagram account. HCGO heeft ook een heus YouTube Kanaal. Wij kunnen echter altijd aanvullende foto's, filmpjes en wedstrijdverslagen gebruiken. Deze kunnen via Media@hcgo.nl ingezonden worden.

Nieuwsafbeelding

19-11-2015 | 
Nieuw in de LISA-app: zelf je diensten plannen. Geef aan wanneer je zelf een bardienst kunt draaien of verantwoordelijk wilt zijn voor de ontvangst. Hoe doe je dat? Heel simpel! Open de app en kijk onder het kopje 'Meer'. Onderaan staat 'Plan uw dienst'.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-11-2015 | 
Rabobank Het Haringvliet, De bank die verbindt. De bank waar je bij wilt horen, als klant en als medewerker. Dát is Rabobank Het Haringvliet. Met Het Haringvliet als natuurlijke grens tussen de eilanden de Hoeksche Waard in het noorden en Goeree-Overflakkee in het zuiden, vormt Rabobank Het Haringvliet één bank, midden in de
Lees meer >>
Sponsoren
DWF
Hockey.nl