Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

17-1-2022 | 
Beste (ouders van) leden, Bijgevoegd vinden jullie de laatste editie van de HCGO Nieuwsbrief. In deze editie aandacht voor diverse onderwerpen zoals, de komende digitale ALV, de lopende sponsoracties, vacatures etc. etc. . Indien er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwsbrief, dan horen wij dat graag!

Lees meer >>


Bijlage: HCGOnieuwsbriefjanuari2022.pdf

Nieuwsafbeelding

7-1-2022 | 
Uitnodiging Algemene Ledenvergadering HCGO, 20 januari 2022, aanvang 19.30 uur. De vergadering zal digitaal worden georganiseerd.
Beste leden en ouders van leden,
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-8-2021 | 
Beste leden  Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van de verplichte bardiensten voor HCGO. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk! 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-3-2021 | 
Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-3-2019 | 
Op Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!
Hockeyclub Goeree-Overflakkee is sinds kort aanbieder van het Kindpakket, het is hierdoor mogelijk de contributie van een jeugdlid van onze club via het kindpakket van de Gemeente Goeree-Overflakkee te betalen.
Lees meer >>