Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Kerstgala: update
2-10-2013  | 
Zaterdag 14 december is het zover: HCGO nodigt alle leden uit voor haar eerste Kerstgala. En dit gaan we in stijl doen! 

Waar en wat
Croissy (Beneden Zandpad 1 Middelharnis) stelt haar deuren open vanaf 19.30 uur voor de E- en Djeugd. Tot een uur of tien kunnen zij - met 1 introducee- en hun ouders alvast de dansvloer opwarmen. We houden de activiteiten nog even geheim, maar zorg dat je er op je mooist uitziet, want er is een fotografe die een echte gala-foto van je gaat maken!! Dus dames: trek je mooiste jurk aan! Heren: jasje aan!

Vanaf ongeveer 22.00 zijn de ouderen ook van harte welkom om de dansvloer over te nemen, maar voor je binnenkomt: eerst op de galafoto met je welkomstdrankje!! Rond 1 uur sluiten we af.We zouden het heel leuk vinden om zoveel mogelijk ouders ook te ontvangen. Iedereen heeft hard gewerkt om het veldseizoen mogelijk te maken. Zeker ook de ouders hebben een feestje verdiend!

Kaartverkoop
De kaarten voor de D en E kosten 5 euro per persoon. Per lid mag je 1 vriendje of vriendinnetje meenemen, daar moet dus wel een extra kaart voor worden gekocht!!
De kaarten worden verkocht op VRIJDAG 29 NOVEMBER, VRIJDAG 6 DECEMBER en VRIJDAG 13 DECEMBER ( dus tijdens de training!). Aan de deur wordt NIET verkocht.
Op de avond zelf kun je bonnen kopen voor 1 euro per bon.

De kaarten voor iedereen behalve de D en E kosten 7,50 per persoon. Per lid mag 1 introducee mee, er moet dus wel een extra kaart voor de introducee worden gekocht!!
Let op: er zijn 150 kaarten, op=op! 
De kaarten worden verkocht op VRIJDAG 29 NOVEMBER, VRIJDAG 6 DECEMBER en VRIJDAG 13 DECEMBER ( dus tijdens de training!). Aan de deur wordt NIET verkocht.
Op de avond zelf kun je bonnen kopen voor 2 euro per bon.terug naar vorige scherm