Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Valentijnsdiner romantisch succes!
15-2-2015  | 
Zaterdag 14 februari verzamelden een kleine 40 jeugdleden van HCGO zich voor een sportieve en romantische dag! De teams Cupido, Romeo, Juliet en Amor speelden onderling een toernooi. Sarah en Ann floten de wedstrijden, dank jullie wel meiden! Team Amor ging er vandoor met de eer van dit toernooi.
Helaas verliep de dag voor Tim wat anders, Tim, beterschap!

Na de vier wedstrijden werden kleedkamers volop benut. Iedereen zag er op zijn of haar mooist uit. Het clubhuis was inmiddels omgetoverd tot een romantisch drie-sterrenrestaurant en het diner kon beginnen. Na de liefdessoep presenteerde Corine een love-quiz waar iedereen een hoop wijzer van geworden is ... Mila, Bregtje en Janique wonnen en namen de prijzen in ontvangst.

Het hoofdgerecht (nasi met saté en pindasaus of patat met hamburger) liet men zich goed smaken, terwijl de bediening langs de tafels vloog om de gasten te voorzien van drankjes. Als dessert was er een dame blanche en na afloop werd er buiten van alles besproken...

De tafels gingen aan de kant, lichten uit, iedereen schoof gezellig aan en met een zak popcorn in de hand keken we de film 'Hartenstraat'. Het geluid was niet optimaal maar de sfeer was er niet minder om! Rond 22.00 uur zat de lange maar leuke dag erop, iedereen keek terug op een zeer geslaagde happening.

Bijzondere dank gaat uit naar Carolien D, Remco, Joan, Jeroen, Juul en Erwin voor de hulp op deze dag. De foto's zie je op de site bij albums!

De evenementencommissie


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm