Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Alle evenementen van HCGO online!
13-9-2015  | 
Na een lange en welverdiende vakantie is de evenementencommissie weer volop aan de slag gegaan. Allerlei superleuke activiteiten staan op de agenda voor het komende jaar!
Vanaf nu worden alle activiteiten maandelijks aangekondigd. Per evenement ( we proberen zoveel mogelijk te organiseren per leeftijdscategorie) kun je via 'mijn HCGO' inloggen en aanmelden per event. Hoe?Heel simpel!! Log in met je lidnummer en wachtwoord, onder aan jouw persoonlijke pagina staan de evenementen waar jij je voor kunt aanmelden.

En wat hebben we voor je in petto de komende tijd?

Agenda september/oktober 2015 evenementen:

19 september: RABOBANK CLINIC! 

Onze hoofdsponsor organiseert voor haar leden een kennismakingsdag met hockey. Deze dag ( 14.30 uur t/m 17.00 uur) staat onder begeleiding van...jawel, international Lidewij Welten! Op deze dag verwelkomt HCGO leden van de Rabobank om kennis te maken met onze mooie sport. Zie hiervoor het bericht elders op de site. We nodigen bij deze alle leden uit om te komen kijken en kennis te maken met jouw eventuele teamleden!

3 oktober: Halloweenbingo

Voor de jeugd Funkey t/m D is er een Halloweenbingo. Naast de vele prijzen met de bingo, is er ook een prijs te winnen voor de engste outfit! Vanaf 16:30 uur ben je welkom. De avond uurt ongeveer tot en met 19:30 uur. Als je een valse bingo hebt, ben je verplicht een liedje te zingen. Schrik niet als de heksen van HCGO de boel onveilig komen maken! 

De kosten zijn 3 euro pp, incluis eten en drinken. Opgeven kan via de site (lidnummer en wachtwoord) en de kosten kunnen bij aanvang van de bingo voldaan worden. 


10 oktober: vrijwilligersavond aangeboden het bestuur

Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers. Ook HCGO niet! Om al deze mensen achter de schermen in het zonnetje te zetten, organiseert en verzorgt het bestuur deze avond een 'vaute avond' vol jaren '80 muziek. Vaute kleding verplicht! De genodigden krijgen een uitnodiging, aanmelden via de site. We hopen op een zeer gezellige avond met onze mensen achter de schermen! 

Staying alive, het bestuur van HCGO


24 oktober: De Griezeltocht

Bang  uitgevallen? Geef je dan vooral NIET op!! Deze griezeltocht is voor stoere meiden en mannen met een extreem sterke maag, uithoudingsvermogen en een grote portie lef. Zaterdagavond 24 oktober vanaf 20.00 op de club... Je kunt je opgeven door in te loggen op 'mijn HCGO' (lidnummer en wachtwoord). Onderaan je lidkaart meld je je aan bij evenementen.  De tocht kost 5 euro, incluis hapje en drankje voor de schrik. Vooraf aan de tocht kun je betalen. We waarschuwen je wel: je durft niet meer alleen naar huis...  31 oktober: Oktoberfeste

 Trek je lederhosen of je dirnl aan: we gaan professioneel bier proeven! Onder leiding van n ingevlogen DJ gaan we alle hits af en proosten op elkaars gezondheid. Kleding voorschrift is verplicht! Vanaf 20:30 uur ben je van harte welkom op de club. Meld jezelf aan via de site, op de avond zelf kun je de toegangskaarten afrekenen (2,50 euro t/m 16 jaar, vanaf 16 betaal je 5 euro). Aanmelden via de site met je lidnummer en wachtwoord!


Wij hebben er enorm veel veel in, jullie ook? We wensen iedereen een goede start van het seizoen en hopen dat iedereen van de partij is!


De evenementencommissie,

Corine Gebuis (voorzitter)
Carolien van Drenth
Mandy Kroos
Hester dekker
Suzanne den Hartog

terug naar vorige scherm