Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Match of the season: JE1 - ME1
16-2-2017  | 
In het diepste geheim heeft zich vanavond een waar spektakel op het veld afgespeeld: de Jongens E1 versus de Meisjes E1. Beide teams trainen gezamelijk op donderdag. Maar wat velen niet weten: dit is een dekmantel om de mooiste wedstrijden van het seizoen te spelen!

Na een intensieve warming-up en een zware taktische bespreking (door trainers Maarten, Siebe, Matthijs en Desiree) stelden de teams zich op. En nee, dat deden zij niet op een half veldje, maar zoals het hoort: op een heel veld, met 8 tegen 8.

De wedstrijd ontaardde direkt in een vuurwerkspektakel. Waar de ME1 veelvuldig opbouwden van achteruit, speelden de JE1 vanaf het middenveld zeer aanvallend. 
Beide teams komen vers uit de zaal en hebben enorm veel technische vaardigheden meegenomen. En daarbij iedereen pakte direkt de grootte van het veld mee in het spel!

In de eerste helft begon JE1 zeer aanvallend, maar de verdediging van de ME1 stond als een huis. Beide teams gaven elkaar geen millimeter ruimte en alle hoeken van het veld werden uitstekend benut. JE1 liet zich wat verder zakken om vanuit het midden te counteren. Dit gaf de dames meer ruimte om via prachtige acties van de flanken aan te vallen.Lange tijd leek het erop dat deze zinderende pot in een 0-0 eindstand zou eindigen, maar door uitstekend afpakken op het middenveld van Emma, het mooi via de flanken gespeeld en de cirkel ingebracht door Roos, kon Vita dan toch de 0-1 voor ME1 opschrijven.

Natuurlijk lieten de bikkels van de JE1 dit niet op zich zitten. Met nog 2 minuten op de klok werd een 4-mans formatie in stelling gebracht. Dankzij zeer puik werk op het middenveld van Duco, kon Sven G -ook via de flanken!- de bal loeihard voorgeven. En daar stond de juiste man op de juiste plaats: Mees! Hij tekende  met een gortdroge, maar effectieve bal voor de 1-1.

Natuurlijk vroeg deze heerlijke wedstrijd om een foto-momentje. En, wil je de pareltjes van de Etjes eens zien spelen, van harte welkom!


terug naar vorige scherm