Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Hockeyjeugd HCGO leeft zich uit op spelletjesochtend.
30-11-2020  | 
Op zaterdag 28 november verzamelden de HCGO jeugdteams zich op de accommodatie van de club in Middelharnis. Door de nu geldende RIVM regels werd er niet aangetreden voor een KNHB hockeywedstrijd, de HCGO activiteitencommissie had een heuse spelletjesochtend georganiseerd! Onder begeleiding van diverse vrijwilligers maakten de hockeykids kennis met een aantal oud Hollandse spelletjes. De aanwezige kids genoten van de georganiseerde spelletjes waarbij het competitieve element maar zeker ook het teambuilding aspect benadrukt werd.


Als klap op de vuurpijl werd de ochtend ook bezocht door 2 zwarte Pieten. De Pieten bleken overigens behoorlijk bekwaam in een aantal spellen, en konden tot verbazing van de jongste jeugd ook goed overweg met een hockeystick. Alle aanwezige kinderen kregen een kleine maar vooral lekkere attentie mee naar huis. Een topochtend volgens veel van de aanwezige kids.


Het HCGO bestuur bedankt de aanwezige vrijwilligers en de leden van de nieuwbakken activiteitencommissie voor het organiseren van deze leuke ochtend. De commissie wil in de toekomst meerdere activiteiten gaan organiseren, wil jij meehelpen? neem contact op met HCGO bestuurslid Martijn Winkels.


Foto’s van de ochtend zullen op een later moment te bekijken zijn op de image bank van onze website Hcgo.nl

terug naar vorige scherm