Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de evenementencie:14 juni Superhelden!
22-5-2013  | 
Wat is een hockeyvereniging zonder een hockeyfeest? Juist, niets! Vrijdag 14 juni gaan alle remmen los bij het eindfeest. Bij Petra en Leon Jacobs (Battenoordsedijk 4, Battenoord) gaat het dak er vanaf om ons eerste seizoen af te sluiten.Niet alleen nodigen we de leden, maar vooral ook de ouders uit om dit met ons mee te vieren!
Het programma is als volgt:

18.00-19.30 uur: Superplaybackshow voor de allerjongsten (Mixed en F). Onder toeziend oog van een deskundige jury worden er verschillende acts opgevoerd. Na afloop worden er prijzen uitgereikt! Studeer een nummer in met je teamgenootje(s) en geef dit op bij Jacquelien en Corine: [email protected] Zij houden dan bij wie welk nummer voordraagt.

+/- 19.00-22.00 uur: De E- en Djeugd is van harte welkom. Je mag per lid 1 vriendje of vriendinnetje meenemen, deze betaalt zelf 5 euro entree. Voor de leden zelf is het natuurlijk gratis.
Let op: onderaan staan de huisregels ten aanzien van introducees!!!
+/-: 21.30: overige leden. Ook hier kan er per lid 1 introducee meegenomen worden, welke 5 euro betaalt. Voor leden en ouders is het natuurlijk gratis. Je kunt bij binnenkomst de naam opgeven!

Het feest duurt tot 2 uur. Ouders, let op: er is gedurende de hele avond toezicht aanwezig. Wij verwachten wel dat de kinderen NA de aangegeven tijden of opgehaald worden, of dat er een ouder bij is om verantwoordelijkheid te nemen.Dus doe gezellig een drankje mee!!

Voor de jongste jeugd zijn er consumptiebonnen te koop van 1 euro per bon. Hier kunnen ze wat lekkers voor kopen.
Voor de ouderen zijn er consumptiebonnen van 1,50 euro. Er wordt bier, fris of wijn geschonken; zelf drank meenemen is natuurlijk uit den boze.Ook hanteren wij de gebruikelijke leeftijdsgrens met betrekking tot het schenken van alcohol.

Het bestuur nodigt nogmaals uitdrukkelijk ook de ouders uit. Zonder ieders bijdrage was de hockey dit seizoen nooit van de grond gekomen!! Het bestuur ziet daarom graag alle superhelden van HCGO deze avond verschijnen!

En voor de ondersteuning: er staat een 'ton voor een kunstgras'!

En als laatste:
We zijn te gast bij de famlie Jacobs. Daarom een aantal huisregels:
Per lid mag 1 introducee meegenomen worden. Bij binnenkomst geef je de naam op van je introducee. Mocht deze zich misdragen (beoordeling door het toezicht), dan zal zowel het lid als de introducee van het feest en het terrein verwijderd worden en eventueel de ouders ingelicht worden. Ook geldt dit voor vermoeden van overmatige alcoholinname. We vertrouwen erop dat het niet zover gaat komen!

We hopen jullie allemaal de 14e te kunnen begroeten!

Bestuur HCGO


terug naar vorige scherm