Agenda
25-2 
Kicks n Sticks @hcgo
31-3 
Bestuursvergadering
12-5 
Bestuursvergadering
22-6 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

2-3-2021 | 
Beste (ouders van) leden, Bijgevoegd vinden jullie de laatste editie van de HCGO Nieuwsbrief. In deze editie aandacht voor o.a. de besproken punten tijdens de afgelopen bestuursvergadering, de Plus Slingerland Spaaractie, onderhoud.  Indien er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwsbrief, dan horen wij dat graag!

Lees meer >>


Bijlage: HCGOnieuwsbrieffebruari2021.pdf

Nieuwsafbeelding

25-2-2021 | 
Vanaf 3 maart a.s. komt er een eerste, nieuwe versoepeling op de huidige strenge maatregelen in de sport. Jongeren tot en met 26 jaar mogen weer zonder restricties hockeyen op de eigen vereniging. Ook mogen er weer oefenwedstrijden onderling gespeeld worden.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-2-2021 | 
Er gaat wat leuks gebeuren bij HCGO, neem jij ook een vriendje of vriendin mee!

Op zaterdag 6 maart komt namelijk Kicks n Sticks naar HCGO, het gehele jaar organiseert Kicks n Sticks trainingsdagen door heel Nederland. Op deze trainingsdagen maken zij gebruik van de nieuwste materialen en technieken op hockeygebied. Je leert dus
Lees meer >>


Bijlage: Kicknsticks.pdf

Nieuwsafbeelding

15-2-2021 | 
Ons complex wordt gedeeld met een voetbal, atletiek en rugbyclub. Op ons initiatief is het gelukt na drie jaar praten (verschillende sportculturen) om het hockey gedeelte geheel Rookvrij te krijgen en de rest gedeeltelijk. Hiermee sporten 700 sporters Rookvrij op de van Pallandt te Middelharnis. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

18-1-2021 | 
Vanaf maandag 18 januari t/m zaterdag 13 maart kun je bij Plus Slingerland sparen voor HCGO. Bij elke €10 aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Voor elke ingeleverde spaarkaart ontvangt de vereniging na afloop van de actie €0,50. Hoe mooi is dat?!  De volle spaarkaarten kunnen bij de wekelijkse trainingen afgegeven worden
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

11-3-2020 | 
Het bestuur van Hockeyclub Goeree-Overflakkee heeft voor een andere wijze van contributie-inning gekozen,  middels een nieuwe Lisa-Contributie module, zal de automatische inning van het aan HCGO verschuldigde bedrag nu via de "Stichting Mollie Payments" verlopen.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-1-2019 | 
Beste leden, Vanaf vandaag is HCGO aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

6-9-2017 | 
Beste barvrijwilliger,  Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van bardiensten voor HCGO. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk! 

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

26-6-2017 | 
Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Wie zoeken wij? 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-3-2019 | 
Op Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!
Hockeyclub Goeree-Overflakkee is sinds kort aanbieder van het Kindpakket, het is hierdoor mogelijk de contributie van een jeugdlid van onze club via het kindpakket van de Gemeente Goeree-Overflakkee te betalen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-9-2016 | 
HCGO heeft diverse media kanalen, zo wij beschikken naast onze website over een twitter, facebook, linkedin en instagram account. HCGO heeft ook een heus YouTube Kanaal. Wij kunnen echter altijd aanvullende foto's, filmpjes en wedstrijdverslagen gebruiken. Deze kunnen via [email protected] ingezonden worden.