Agenda
6-7 
ALV HCGO
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

27-6-2022 | 
Hiermede worden jullie uitgenodigd voor de Algemene Leden Vergadering van HCGO op 6 juli 2022. Locatie: kantine MSV en AV Flakkee, Oostplaatseweg 1 in Middelharnis. Inloop 19:00 uur, aanvang 19:30 uur.
Agenda:
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

27-6-2022 | 
De HCGO activiteitencommissie kijkt met trots terug op een fantastisch HCGO weekend. Tijdens het HCGO lustrum weekend zijn er enorm veel lootjes verkocht t.b.v. de HCGO Lustrum Verloting. Zondagmiddag heeft de gehele activiteitencommissie de bijbehorende trekking verricht, de uitslag is te lezen in de bijlage.

Lees meer >>


Bijlage: uitslaglustrumverloting.pdf

Nieuwsafbeelding

19-6-2022 | 
De teamindelingen zijn (grotendeels) bekend! Het is net als ieder jaar weer een interessante puzzel geweest, waarbij er veel is gesproken met de bestaande kaders. Wij zijn er van overtuigd dat dit de beste formaties zijn om aankomend seizoen tot een succes te brengen.

Lees meer >>


Bijlage: Defteamindelingseizoen202223.pdf

Nieuwsafbeelding

31-5-2022 | 
Beste (ouders van) leden, Bijgevoegd vinden jullie de laatste editie van de HCGO Nieuwsbrief. In deze editie aandacht voor diverse onderwerpen zoals het HCGO lustrum, kampioenschappen, vacatures etc. etc. . Indien er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwsbrief, dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke HCGO groet,
Lees meer >>


Bijlage: HCGOnieuwsbriefjuni2022.pdf

Nieuwsafbeelding

23-8-2021 | 
Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van de verplichte bardiensten voor HCGO. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk! De bardiensten op zaterdag worden gezamenlijk gedraaid met de barvrijwilligers van MSV&AV
Lees meer >>


Bijlage: Bardienstdraaiboekdefinitief.pdf

Nieuwsafbeelding

13-3-2019 | 
Op Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!
Hockeyclub Goeree-Overflakkee is sinds kort aanbieder van het Kindpakket, het is hierdoor mogelijk de contributie van een jeugdlid van onze club via het kindpakket van de Gemeente Goeree-Overflakkee te betalen.
Lees meer >>