Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Vandaag jarig
Steven Bezemer
Bauke van der Goot
Mane Leffers
Handige links

Nieuwsafbeelding

26-6-2017 | 
Het hockeyseizoen zit erop, eerst even lekker vakantie, daarna start de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

3-6-2017 | 
De teamindeling is voor het seizoen '17/'18 op de site en app bekend gemaakt. Een aantal teams zijn (nog) niet voorzien van een coach en/of trainer. Dit heeft oa te maken met de nieuwe schoolroosters van de enthousiaste jeugdtrainers. Mocht je interesse hebben om een rol te spelen in de begeleiding van een team, laat het de TC zeker
Lees meer >>


Bijlage: teamindelingen HCGO 1718.xlsx

Nieuwsafbeelding

20-4-2017 | 
De HCHO accommodatie commissie zoekt vrijwilligers, ken je binnen familie- of kennissenkring mensen die structureel werkzaamheden zouden willen uitvoeren op onze accommodatie en daar tijd voor willen en kunnen vrijmaken (denk bijvoorbeeld aan gepensioneerden), dan horen wij dat natuurlijk graag.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

4-4-2017 | 
Kom jij de HCGO Vets versterken?
Wist jij dat HCGO een heus veteranen team heeft? Dit leuke gezelligheids team traint elke maandagavond op onze accommodatie in Middelharnis. Af en toe wordt er een leuke oefenwedstrijd gespeeld, waarbij de 3e helft zeer belangrijk is.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-9-2016 | 
HCGO heeft diverse media kanalen, zo wij beschikken naast onze website over een twitter, facebook, linkedin en instagram account. HCGO heeft ook een heus YouTube Kanaal. Wij kunnen echter altijd aanvullende foto's, filmpjes en wedstrijdverslagen gebruiken. Deze kunnen via [email protected] ingezonden worden.

Nieuwsafbeelding

2-11-2015 | 
Rabobank Het Haringvliet, De bank die verbindt. De bank waar je bij wilt horen, als klant en als medewerker. Dát is Rabobank Het Haringvliet. Met Het Haringvliet als natuurlijke grens tussen de eilanden de Hoeksche Waard in het noorden en Goeree-Overflakkee in het zuiden, vormt Rabobank Het Haringvliet één bank, midden in de
Lees meer >>
Sponsoren
DWF
Hockey.nl