Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

15-10-2021 | 
Beste (ouders van) leden, Bijgevoegd vinden jullie de laatste editie van de HCGO Nieuwsbrief. In deze editie aandacht voor diverse onderwerpen zoals de HCGO cakeactie, sponsoracties en Funkey Hockey. Indien er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwsbrief, dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke HCGO groet,
Lees meer >>


Bijlage: HCGOnieuwsbriefoktober2021.pdf

Nieuwsafbeelding

8-10-2021 | 
Wil je ook supersnel internet via glasvezel? Doe dan mee met de DELTA clubactie en sluit een abonnement af! Dan verdienen we 50,- voor HCGO en 25,- voor jezelf. klik op de onderstaande link om mee te doen.
http://aklam.io/4JkSxO


Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

5-10-2021 | 
Na het succes van eerdere jaren hebben we weer de cakeactie op touw gezet. Doel van de verkoop van de cakes is om extra geld op te halen voor de club zodat er extra activiteiten georganiseerd kunnen worden en voor de trainings- en de opleidingskosten.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

5-10-2021 | 
Op maandagavond 4 oktober werden de nieuwe trainer/coach Jacks van HCGO uitgereikt aan een groot deel van het kader van de hockeyclub uit Middelharnis. HCGO Voorzitter Jan Verhage bedankte de beide HCGO sponsoren Jan Witte (Krieger & Witte makelaardij) en Thijs Fleuren (Fleuren) voor hun bijdrage aan de nieuwe kleding. De coaches en
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-8-2021 | 
Beste leden  Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van de verplichte bardiensten voor HCGO. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk! 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-3-2021 | 
Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-1-2019 | 
Beste leden, Vanaf vandaag is HCGO aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-3-2019 | 
Op Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!
Hockeyclub Goeree-Overflakkee is sinds kort aanbieder van het Kindpakket, het is hierdoor mogelijk de contributie van een jeugdlid van onze club via het kindpakket van de Gemeente Goeree-Overflakkee te betalen.
Lees meer >>