Agenda
3-9 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

5-8-2020 | 
Beste (ouders van) leden, Bijgevoegd vinden jullie de laatste editie van de HCGO Nieuwsbrief. In deze editie aandacht voor diverse belangrijke onderwerpen. Indien er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwsbrief, dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke HCGO groet,
Lees meer >>


Bijlage: HCGO nieuwsbrief augustus 2020.pdf

Nieuwsafbeelding

31-7-2020 | 
Spelreglement Veldhockey én regelwijzigingen per 1 augustus 2020   Zojuist is het vernieuwde spelreglement Veldhockey op de KNHB  site gepubliceerd. Per 1 augustus 2020 is een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd. Hieronder geven wij een korte toelichting.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

10-7-2020 | 
Op de Algemene ledenvergadering van Hockeyclub Goeree-Overflakkee welke op donderdagavond 9 juli gehouden werd is een bijna volledig nieuw bestuur geïnstalleerd. Tijdens de vergadering in het gebouw van HCGO sponsoren COAS en Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden in Middelharnis werd het nieuwe bestuur door de aanwezige leden met algemene instemming
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-6-2020 | 
Het is zover, de teamindelingen zijn bekend! Het is net als ieder jaar weer een interessante puzzel geweest, waarbij er veel is gesproken met de bestaande kaders. Wij zijn er van overtuigd dat dit de beste formaties zijn om aankomend seizoen tot een succes te brengen. Er zijn bij een aantal teams nog vacatures: Coach, Trainer en/of Manager. Dit
Lees meer >>


Bijlage: Teamindeling seizoen 2020-21.pdf

Nieuwsafbeelding

6-6-2020 | 
Beste (ouders van) leden, Bijgevoegd vinden jullie de laatste editie van de HCGO Nieuwsbrief. In deze editie aandacht voor diverse belangrijke onderwerpen, waaronder de datum van onze komende ALV. Indien er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwsbrief, dan horen wij dat graag!

Met vriendelijke HCGO groet,
Lees meer >>


Bijlage: HCGO nieuwsbrief juni 2020.pdf

Nieuwsafbeelding

11-3-2020 | 
Het bestuur van Hockeyclub Goeree-Overflakkee heeft voor een andere wijze van contributie-inning gekozen,  middels een nieuwe Lisa-Contributie module, zal de automatische inning van het aan HCGO verschuldigde bedrag nu via de "Stichting Mollie Payments" verlopen.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-1-2019 | 
Beste leden, Vanaf vandaag is HCGO aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

26-6-2017 | 
Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Wie zoeken wij? 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-3-2019 | 
Op Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!
Hockeyclub Goeree-Overflakkee is sinds kort aanbieder van het Kindpakket, het is hierdoor mogelijk de contributie van een jeugdlid van onze club via het kindpakket van de Gemeente Goeree-Overflakkee te betalen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-9-2016 | 
HCGO heeft diverse media kanalen, zo wij beschikken naast onze website over een twitter, facebook, linkedin en instagram account. HCGO heeft ook een heus YouTube Kanaal. Wij kunnen echter altijd aanvullende foto's, filmpjes en wedstrijdverslagen gebruiken. Deze kunnen via [email protected] ingezonden worden.

Nieuwsafbeelding

2-11-2015 | 
Rabobank Zuid-Hollandse eilanden, De bank die verbindt. De bank waar je bij wilt horen, als klant en als medewerker. Dát is Rabobank. Met Het Haringvliet als natuurlijke grens tussen de eilanden de Hoeksche Waard en Voorne-Putten in het noorden en Goeree-Overflakkee in het zuiden, vormt Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden één
Lees meer >>
Sponsoren
DWF
Hockey.nl