Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

6-9-2021 | 
Beste (ouders van) leden, Bijgevoegd vinden jullie de laatste editie van de HCGO Nieuwsbrief. In deze editie aandacht voor o.a. de besproken punten tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering, sponsoracties en Funkey Hockey. Indien er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwsbrief, dan horen wij dat graag!

Lees meer >>


Bijlage: HCGOnieuwsbriefseptember2021.pdf

Nieuwsafbeelding

1-9-2021 | 
Deze week starten we bij HCGO met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-8-2021 | 
Beste leden  Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van de verplichte bardiensten voor HCGO. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk! 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

5-8-2021 | 
 
Hockey voor de allerjongste kids? Dat is nu mogelijk bij Hockeyclub Goeree-Overflakkee, wij bieden nu de mogelijkheid uw kids op spelenderwijs kennis te laten maken met onze toffe sport. Bij Funkey hockey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen. Komt u met uw zoon of dochter plezier
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-3-2021 | 
Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-1-2019 | 
Beste leden, Vanaf vandaag is HCGO aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

13-3-2019 | 
Op Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!
Hockeyclub Goeree-Overflakkee is sinds kort aanbieder van het Kindpakket, het is hierdoor mogelijk de contributie van een jeugdlid van onze club via het kindpakket van de Gemeente Goeree-Overflakkee te betalen.
Lees meer >>