Agenda
13-5 
HCGO - Tempo'34 (rec
20-5 
HCGO Bitterballen Tr
29-5 
Algemene ledenvergad
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Wordt nu donateur van HCGO
20-11-2017  | 

Het is vanaf vandaag mogelijk om onze mooie hockeyclub te ondersteunen door donateur te worden van H.C.G.O. Onze club bestaat dit jaar 5 jaar, een lustrum, waar wij oprecht trots op zijn. Wij willen echter als vereniging groeien, meer binding opbouwen met o.a. familieleden en/of bekenden van H.C.G.O. leden, tevens willen wij de verenigingsband behouden met onze oud leden. Het is daarom vanaf nu mogelijk om voor 30 euro per jaar onze club als donateur te ondersteunen.

 

Donateurs van H.C.G.O. krijgen toegang tot de Algemene ledenvergadering van H.C.G.O. (geen stemrecht) Als donateur kunt u ideeën en input aandragen, er zal een jaarlijkse hockey clinic met afsluitende  borrel voor de donateurs van H.C.G.O. georganiseerd worden. Donateurs zijn tevens van harte welkom op het H.C.G.O. familietoernooi. 

 

Voor het binnengehaalde bedrag  zullen wij een passende bestemming binnen onze club zoeken, denk hierbij aan bijvoorbeeld extra materialen en het jubileumfeest aan het einde van het seizoen (mei/juni 2018), waar alle donateurs vanzelfsprekend van harte welkom zijn.

 

Hoe word ik H.C.G.O. Donateur?

U kunt het machtigingsformulier in de bijlage invullen,  waarin u H.C.G.O. machtigt een bedrag van 30,- per jaar af te schrijven (per seizoen opzegbaar). Dit formulier kunt u inleveren bij het bestuur of mailen naar [email protected] U ontvangt per email een bevestiging van uw donateurschap.
Bijlage: sepa machtiging donateurs.pdf

terug naar vorige scherm