Agenda
23-9 
KNHB Spelregelcafé b
29-9 
HCGO Dames 1 - HV Sp
13-10 
HCGO Dames 1 - DMHC
3-11 
HCGO Dames 1 - Roomb
17-11 
HCGO Dames 1 - HBR D
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de Voorzitter
5-6-2019  | 
Tijd gaat hard, de zomervakantie staat alweer te kloppen op de deur. Ik kijk terug op een mooi hockey jaar met weer een aantal kampioenen om te mogen huldigen. Waar stappen zijn gezet door onze TC met een trainingsplan, er is hard gewerkt aan een plan voor structuur binnen HCGO, het hoofdsponsorschap met de Rabobank is verlengd, een nieuw wedstrijdsecretariaat, een nieuwe vertrouwenscontact persoon etc veel is al gezegd in mijn eerdere mails. En we zijn twee leden van verdienste rijker, Petra Jacobs en Carolien van 't Hoff. Samen met ons erelid Desiree Mulder de drie grondleggers van HCGO. HCGO is toe aan een accomodatie waar teams kunnen warmlopen, waar de kleintjes een balletje kunnen slaan terwijl de grote broer of zus een wedstrijd speelt. HCGO is toe aan een hockey huis, de sportcampus GO 2020. Dit plan zal over niet al te lange tijd gedeeld worden met de gemeente en onze partners.


Vooruitkijkend naar het komende hockeyseizoen ben ik blij met het nieuwe Dames1. Er wordt nog hard gewerkt aan Heren1. Bij de meisjeslijn hebben we van F naar A minimaal 1 team, en bij de jongens een mixed F, E, C en A. Er staat veel te gebeuren in het nieuwe hockey jaar, ik zou zeggen doe mee en met elkaar zetten we de schouders onder HCGO!


Heel veel dank aan iedereen die in het heden en verleden hebben geholpen HCGO te maken zoals we vandaag ervoor staan. In het speciaal onze sponsoren, en de vele vrijwilligers.


De trainingen lopen door tot 25 juni en daarna begint voor velen een welverdiende korte hockeyloze periode. Vergeet niet als je op vakantie gaat een hockeyveld op te zoeken, of contacten te leggen met hockeyers van een Franse, Duitse, Deense, Oostenrijkse, Spaanse of Italiaanse hockeyvereniging!


Rest mij jullie allemaal een hele fijne vakantie toe te wensen! 


Tot in het nieuwe hockeyseizoen!


Met hartelijke HCGO groet,


Diederik Duijser 
voorzitter HCGO

terug naar vorige scherm