Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Volledig nieuw HCGO Dames 1 wint van Schiedam!
9-9-2019  | 
We zijn begonnen! De fonkelnieuwe Dames 1 van hockeyclub Goeree-Overflakkee is de competitie uitstekend begonnen, in Schiedam werd er aangetreden tegen HCS.

Het team onder leiding van coach Rolf Cikot startte de wedstrijd voortvarend met volle druk op de defensie van HCS, dit resulteerde jammer genoeg niet in HCGO goals, de Schiedamse opponent wist echter uit een counter de 1-0 binnen te tikken. Voor rust herpakte het team zich door de verdiende 1-1 binnen te tikken.

De gehele wedstrijd wist HCGO zich te onderscheiden met uitstekend positiespel, en een aantal uitmuntende saves van de debuterende HCGO Meiden B goalie Loes van Oosten. HCGO wist uiteindelijk uit te lopen naar een comfortabele 3-5 uitslag. Onze dames kregen na afloop complimenten voor hun spel en inzet van de arbiter van HCS. Volgende week zullen wij voorafgaand aan de thuiswedstrijd de nieuwe sponsor en outfits presenteren. Op het Rabobankveld in Middelharnis wordt er dan om 11.30 uur aangetreden tegen Forcial Dames 1. Wij hopen op een grote opkomst HCGO supporters.

terug naar vorige scherm
Sponsoren
DWF
Hockey.nl