Agenda
12-10 
Basiscursus Trainen
14-10 
Bestuursvergadering
17-10 
Herfstvakantie
27-10 
Vergadering TC
16-11 
Basiscursus Coachen
18-11 
Bestuursvergadering
19-12 
Kerstvakantie
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Grote Club Actie HCGO
14-9-2020  | 
Na de goedlopende cake actie start alweer de volgende actie voor HCGO. Op 19 september a.s. is de start van de Grote Clubactie. Een jaarlijks evenement waaraan HCGO wederom weer aan mee doet. Van de opbrengst kan HCGO de clubkas vullen om trainingsmaterialen en andere leuke dingen te kunnen organiseren of doen.


De Grote Clubactie is een actie waarbij alle verenigingen in Nederland de gelegenheid krijgen op verschillende manieren loten te verkopen. HCGO heeft gekozen voor 1. de losse verkoop van loten en 2. per boekje (zoals de kinderpostzegels) als ook 3. superloten.

We verzoeken jullie alvast per team in kaart te brengen hoeveel loten er verkocht gaan worden. 


1 los lot kost € 3,- waarvan 80 % naar onze clubkas gaat.
Het superlot kost € 150,- waarvan 80 % naar onze clubkas gaat.

Benader alvast familieleden, opa&oma's, buren en vrienden. Of op het werk van je ouders. Zou leuk zijn als we meer dan 1 superlot verkopen, toch? Graag ontvangen we alvast de pre-orders per teammanager zodat we op tijd meer loten kunnen bestellen om te verkopen. We hebben reeds 100 losse loten in bezit! Die moeten wel verkocht worden, en we hebben reeds 1 superlot waar we ook vanaf willen!

De pre-orders ontvangen we graag per teammanager per email voor 18 september. De email kan gestuurd worden aan [email protected] ook als er vragen zijn!

Graag ontvangen we voor 18 september de namen van leden die fysieke loten deur aan deur willen verkopen, of daar liever een machtigsboekje voor willen gebruiken. 

Denk bij de verkoop aan het voldoende afstand houden en schrijf zoveel mogelijk zelf met een eigen pen in de machtigingsboekjes. Of nog beter laat de QR code gebruiken dat op het boekje staat.


Succes met de verkoop van de loten! 


Met vriendelijke HCGO groet,


Het Bestuur

sept 2020
.

terug naar vorige scherm