Agenda
16-2 
Vergadering Technisc
17-2 
Bestuursvergadering
31-3 
Bestuursvergadering
12-5 
Bestuursvergadering
22-6 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Wijziging HCGO contributie-inning.
11-3-2020  | 
Het bestuur van Hockeyclub Goeree-Overflakkee heeft voor een andere wijze van contributie-inning gekozen,  middels een nieuwe Lisa-Contributie module, zal de automatische inning van het aan HCGO verschuldigde bedrag nu via de "Stichting Mollie Payments" verlopen.

LISA-contributie is een nieuwe methode van incasseren, herinneren en betalen. Het proces van factureren blijft zoals het is. Dat scheelt ons veel tijd. De incasso of betalingen van de contributies verloopt via Mollie. Voor u als lid veranderd er dus in principe niets!

Voor de leden betekent het dat de incasso plaatsvindt via de HCGO incassorekening van Mollie ("Stichting Mollie Payments"). Op je rekeningafschrift zal je naam, lidnummer en het factuurnummer zichtbaar zijn. Je hoeft niet opnieuw akkoord af te geven voor de incasso; die wordt overgedragen aan Mollie.

Voor mislukte incasso's of onbetaalde facturen geldt: na 15 dagen ontvang je de eerste herinnering, na 30 dagen de tweede herinnering, na 45 de eerste aanmaning en na 60 dagen de tweede aanmaning. 

NB: Bij aanmaningen worden extra kosten in rekening gebracht.
 
De Mollie gegevens van Hockeyclub Goeree-Overflakkee:

Incassant ID: NL08ZZZ502057730000
IBAN: NL44 ABNA 0428 0639 69

Wij vertrouwen erop u bij deze voldoende geïnformeerd te hebben, eventuele verdere informatie is verkrijgbaar via [email protected]


terug naar vorige scherm