Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Algemene Ledenvergadering HCGO
24-6-2020  | 
Beste (ouders van) leden, 

Na een bijzonder sportjaar in verband met de Corona Pandemie, zijn wij verheugd onze leden weer te mogen ontvangen voor onze Algemene Ledenvergadering. In deze uitzonderlijke periode hebben wij veel gesprekken gevoerd en acties ondernomen, er is dus veel nieuws te melden. Onze vereniging krijgt bijvoorbeeld een forse bestuurlijke uitbreiding, kortom H.C.G.O. is klaar voor seizoen ´20/´21.

Het bestuur van Hockey Club Goeree Overflakkee, nodigt u derhalve van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, te houden op donderdag 9 juli 2020 in het gebouw van HCGO sponsoren Coas / Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden te Middelharnis. inloop vanaf 19.00 uur. Aanvang vergadering 19.30 uur.

De agenda vindt u in de bijlage. De notulen van de vorige Algemene Ledenvergadering ontvangt u per e-mail. Wij hopen op een grote opkomst. Echter in verband met de beschikbare ruimte en de nu geldende Corona 1,5 meter maatregelen, is het verplicht om u vooraf aan te melden via het onderstaande formulier.
 
Bij binnenkomst op 9 juli zullen de standaard vragen inzake Corona (bent u verkouden, hebt u koorts) worden gesteld en als u een vraag positief beantwoord, dan kan u helaas niet deelnemen aan de vergadering.
 
Wij kunnen maximaal met 50 personen vergaderen (vol = vol).

Namens het bestuur van H.C.G.O.
Bijlage: Agenda ALV HCGO 09072020.pdf

terug naar vorige scherm
Sponsoren
DWF
Hockey.nl