Agenda
3-9 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
HCGO Zomeravond Hockey 2020
24-7-2020  | 
De zomervakantie gaat bijna beginnen en dat is dit jaar anders dan normaal. Misschien ga je wel op vakantie, maar er is ook een grote kans dat je dit jaar lekker thuis blijft. Om tijdens de zomermaanden toch sportief bezig te zijn gaan wij vanaf maandag 20 juli beginnen met de HCGO zomeravond hockey. Hierbij spelen wij leuke wedstrijden in gemixte teams. 

De jeugd die volgend jaar is ingedeeld in de E, D en C jeugd (t/m 13 jaar)  kan van 18:30 tot 19:30 uur een wedstrijd spelen, afhankelijk van het aantal spelers is dat een kwart veld of een half veld. 

Daarna is de mogelijkheid er voor de C jeugd (vanaf 14 jaar) B jeugd, A jeugd, recreanten en senioren om van 20:00 tot 21:00 een wedstrijd te spelen op heel veld. 

Hiervoor zoeken wij nog ouders/leden/trainers/vrijwilligers die willen helpen bij het maken van de teams en voor het handhaven van de regels. Als er meerdere vrijwilligers zijn die hieraan willen meehelpen, hoef je niet iedere week op het veld te staan. Ben je bang dat je als ouder/vrijwilliger de regels niet kent en daardoor niet kunt fluiten of helpen? Kom dan juist nu wel naar het veld en degene die er zijn maken je weg wijs in het hockeyspel. 

Dus help jij mee? Meld je aan via [email protected] 


terug naar vorige scherm
Sponsoren
DWF
Hockey.nl