Agenda
12-10 
Basiscursus Trainen
14-10 
Bestuursvergadering
17-10 
Herfstvakantie
27-10 
Vergadering TC
16-11 
Basiscursus Coachen
18-11 
Bestuursvergadering
19-12 
Kerstvakantie
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
HCGO dames 1 – Leonidas dames 27
14-9-2020  | 

Nadat de dames van HCGO vorige week de punten lieten liggen bij Souburgh, waren ze er op gebrand om dit maal de punten thuis te houden. Dat moest dan gebeuren tegen dames 27 van Leonidas. Op een erg warme zondagmiddag mocht de mini van de week, Floor, afslaan en het eerste doelpunt scoren. Ze passeerde alle Rotterdamse dames en scoorde het eerste doelpunt van de... middag!Goed voorbeeld doet goed volgen, want voordat de eerste wissels hadden plaatsgevonden, had Emma Winkels de 1-0 er al in liggen. Het spel ging een beetje op en neer en beide teams konden niet echt gevaarlijk worden. Tot voorstopper Sanne de Keizer aanvallender ging spelen. HCGO kreeg direct meer mogelijkheden voorin. Hierdoor kon de Keizer Lisa van Wijk (Foto) perfect bedienen, waarna van Wijk de bal prima in de goal speelde.

Leonidas besloot hun voorstopper ook mee op te laten komen, waardoor ook zij gevaarlijker werden. Gelukkig was HCGO keepster Loes van Oosten direct alert. Niet alleen Leonidas profiteerde hiervan, ook kwam er veel ruimte voor HCGO om op de counter te spelen. En laten zij nou net een bups jonge hindes voorin hebben hobbelen. Op de counter is hen op het lijf geschreven. Een lange bal vanuit de verdediging kwam bij rechtsvoor Annika Struik, opnieuw stond Lisa van Wijk perfect klaar in de cirkel, 3-0.

Na rust leken de dames wat meer last te krijgen van de hitte. Passes kwamen niet meer goed aan en Leonidas kwam steeds vaker gevaarlijk in de HCGO cirkel. Zij scoorden hier 2 keer uit, waardoor het verschil ineens nog maar 1 punt was. Astrid Jongeneel maakte het verschil weer wat groter door de 4-2 er in te leggen. Met niet veel tijd meer te gaan, moesten de dames nog even flink aan de bak. Leonidas wist nog 1 keer te scoren, waardoor de eindstand uit kwam op 4-3.

De eerste punten voor zijn binnen! Dank aan Joep en Corine voor de coaching, Floor voor het eerste doelpunt, Loes voor het invallen, Lieke voor haar inzet tijdens haar eerste HCGO wedstrijd en alle supporters langs de kant!

Volgende week spelen de dames om 12.15 uur in en tegen Spijkenisse. Zien ze u daar?
  


terug naar vorige scherm