Agenda
27-10 
Vergadering TC
16-11 
Basiscursus Coachen
18-11 
Bestuursvergadering
19-12 
Kerstvakantie
6-1 
Bestuursvergadering
17-2 
Bestuursvergadering
31-3 
Bestuursvergadering
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Verlenging sponsorovereenkomst HCGO & Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden.
1-10-2020  | 
Hockey Club Goeree-Overflakkee is verheugd te kunnen melden dat de huidige hoofdsponsor Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden het aflopende contract wederom heeft verlengd.

Sinds de heroprichting van HCGO in 2012 is Rabobank een trouwe partner gebleken. Zo heeft de Rabobank Lideweij Welten naar Middelharnis gekregen bij een familiedag. En heeft H.C.G.O twee jaar ondersteunt met het programma Rabo Verenigingsondersteuning, waar de basis is gelegd voor de huidige positieve ontwikkelingen binnen de hockeyclub.

De verlenging van het partnerschap met HCGO past naadloos is de sponsorstrategie van Rabobank. Het landelijke sponsorcontract met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond is onlangs ook verlengd. Rabobank en de KNHB hebben al ruim twintig jaar een duurzame relatie. Dat beide partijen hebben besloten die succesvolle samenwerking niet alleen met tien jaar te verlengen, maar bovendien ook te intensiveren door samen de Hockey Foundation te starten, geeft aan met hoeveel vertrouwen zij gezamenlijk de toekomst tegemoet gaan.

De nieuwe sponsorovereenkomst van HCGO werd door de nu geldende Corona maatregelen op een digitale wijze ondertekend, directievoorzitter Caspert van der Wel ondertekende in het bijzijn van marketing- en communicatie adviseur Marcella van de Pluijm de nieuwe overeenkomst namens Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden. HCGO voorzitter Jan Verhage ondertekende, in het bijzijn van Algemeen bestuurslid Diederik Duijser, de overeenkomst namens Hockey Club GoereeOverflakkee. Hockey Club Goeree-Overflakkee bedankt Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden voor het verlengen van het partnerschap. Heeft u ook interesse in sponsoring van Hockeyclub Goeree-Overflakkee? Informatie is vindbaar op onze website hcgo.nl of via verkrijgbaar via [email protected]

terug naar vorige scherm