Agenda
6-7 
ALV HCGO
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Bardiensten bij HCGO
23-8-2021  | 
Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van de verplichte bardiensten voor HCGO. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk! De bardiensten op zaterdag worden gezamenlijk gedraaid met de barvrijwilligers van MSV&AV Flakkee. 

Om bardiensten te mogen draaien bij onze mooie club is een IVA certificaat of diploma sociale hygiĆ«ne wenselijk, via de volgende link kun je dit certificaat behalen, wij verzoeken iedereen deze test te doen! Het behaalde certificaat kan gemaild worden naar [email protected] Het draaiboek met alle relevante informatie is vindbaar in de bijlage.
 

Het schenken van alcohol brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Zo is het van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in de sportkantine. Daarnaast willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen. Om jullie te helpen op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om te gaan hebben is deze website ontwikkeld in samenwerking met de sportbonden. 

De teksten en filmpjes op deze website stellen jullie in staat om straks op een verantwoorde manier alcohol te kunnen schenken in jullie kantine of clubhuis. Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen ben je in staat om de test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken. 

Zodra de speeltijden definitief vastgesteld zijn is weer mogelijk om zelf uw bardienst in te plannen via de LISA app op uw telefoon. Via de teammanagers zult u ook een app ontvangen met de vraag om uw medewerking. Wij verzoeken u vriendelijk doch met klem dit digitale planbord te gebruiken. indien dit niet lukt kunt u ook mailen naar [email protected]

We wensen jullie veel succes bij het maken van de test en veel plezier bij het draaien van jullie bardiensten! 

Met sportieve groet, 

HCGO Barcommissie

Leon JordaanBijlage: Bardienstdraaiboekdefinitief.pdf

terug naar vorige scherm