Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
We zijn begonnen! Het Nieuwe seizoen is gestart!
13-9-2021  | 
Het nieuwe seizoen bij hockeyclub Goeree Overflakkee is afgelopen weekend afgeslagen, na een lange wedstrijdloze periode door de Corona lockdown waren alle sporters erg blij hun favoriete hobby weer uit te mogen oefenen.

1e funkeyhockey training succesvol.
Zaterdagmorgen stonden er voor het eerst kinderen van 3,5 tot 6 jaar op het veld tijdens de nieuwe funkey training van HCGO. Bowlen, rennen, natuurlijk hockeyen en met de grote 'parachute', wat een enthousiasme bij de kids! Drie trainers sterk, lieve kinderen en fijne hulp van de ouders maakten deze eerste training tot een groot succes! 

De junioren van HCGO wisten op zaterdag enkele mooie uitslagen neer te zetten, waaronder een spectaculaire 9-3 thuisoverwinning van het nieuwe Meiden A team. Meiden B1 wist ook een keurige overwinning te behalen. Speciaal moment was ook de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Forcial/HCGO Jongens B1 team, waarbij onze jongens in combiverband met de club uit Rockanje zijn gaan spelen, de jongens speelden een veelbelovende eerste wedstrijd op Forcial. En zullen gedurende het seizoen ook op de Pallandt hun wedstrijden meepakken.

De beide HCGO seniorenteams speelden een thuiswedstrijd op zondag waarbij de Dames uitkomend in de 4e klasse Reserve het spits afbeten. Het volledig vernieuwde damesteam van coach Joep Vermeulen bleek zo vroeg in het seizoen nog geen ingespeeld geheel, er werd na een vroege voorsprong met ruime cijfers verloren van HCS uit Schiedam. Einduitslag (1-6).De heren van HCGO speelde direct een topper in de 5e klasse om 14.45 uur werd er afgeslagen tegen de koploper van de vorige afgebroken competitie. In een zeer gelijkopgaande fanatieke wedstrijd wist het Flakkeese team niet op regelementaire wijze te scoren. Ondanks diverse goede kansen voor het thuisspelende HCGO bleek HDS een uitermate taaie tegenstander welke na een benutte strafbal de 0-1 overwinning mee naar Den Haag nam.

Op naar komend weekend! 
terug naar vorige scherm