Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
HCGO Cakeactie!
5-10-2021  | 
Na het succes van eerdere jaren hebben we weer de cakeactie op touw gezet. Doel van de verkoop van de cakes is om extra geld op te halen voor de club zodat er extra activiteiten georganiseerd kunnen worden en voor de trainings- en de opleidingskosten.

Ieder lid ontvangt begin oktober 2021 via mail een bestellijst. De bestellijsten worden tevens uitgereikt via de managers. De bestellijst staan op naam en team gesteld. Op de lijst kun je de naam van de kopers noteren. De kopers kunnen kiezen uit twee soorten cakes. De naturel cake en nieuw dit jaar is de bekende bolus-cake. Beiden opgesierd met ons HCGO logo!

Aan wie verkoop je cakes? Er zijn vele mogelijkheden, t.w.: ouders, buren, familie, vrienden, collega’s, langs de deur, leraren, etc. Het voordeel om via bestellijsten te verkopen is het gemak en achteraf afrekenen. Tevens weten we dan precies hoeveel cakes we nodig hebben. Geen verspilling van voedsel!

Het idee is om de bestellijsten vanaf 1 november 2021 te verzamelen. Dit kan door de ingevulde bestellijst te mailen naar [email protected] Ook kun je de bestellijsten inleveren via de managers.
De managers kunnen de bestellijsten inleveren bij Jan Verhage, Pimpelmees 35 in Sommelsdijk.
Daarna volgt het logistieke proces, de leden zullen hierover verder geïnformeerd worden. De kopers betalen pas bij levering van de cakes, of contant of voor bedrijven via een factuur. De sponsorcommissie regelt de verdeling van de cakes. Ook zullen zij het geld in ontvangst nemen van de cakes die contant zijn verkocht.

De overheerlijke cakes worden gebakken door onze sponsor www.decakebakker.nl.

De verkoopprijs is € 3,50 per cake. Twee cakes of meer kosten per twee € 6,50.

Het geld stop je in een gesloten envelop voorzien van naam en team voorop!

Deze envelop lever je uiterlijk 1 november 2021 in bij de manager van je team!


LET OP: Vorig jaar werden er ruim 1.700 cakes verkocht. Het zou mooi zijn om dit aantal te verbeteren. Daarom worden er twee waardebonnen van ieder € 25,-- beschikbaar gesteld voor de personen die de meeste cakes hebben verkocht.


We wensen jullie veel verkoopplezier! HCGO sponsorcommissie.
Indien je vragen hebt neem contact op met de sponsorcommissie [email protected]

Marjanne Fleuren, 06121341161
Marianne Keuvelaar 0187845022
Jan Verhage, 0610101763

terug naar vorige scherm