Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
Mededelingen van : VAN DE SPONSORCIE

8-10-2021
DELTA Clubactie
 
Wil je ook supersnel internet via glasvezel? Doe dan mee met de DELTA clubactie en sluit een abonnement af! Dan verdienen we 50,- voor HCGO en 25,- voor jezelf. klik op de onderstaande link om mee te doen.
http://aklam.io/4JkSxO

 
Lees meer >>

5-10-2021
HCGO Cakeactie!
 
Na het succes van eerdere jaren hebben we weer de cakeactie op touw gezet. Doel van de verkoop van de cakes is om extra geld op te halen voor de club zodat er extra activiteiten georganiseerd kunnen worden en voor de trainings- en de opleidingskosten.
 
Lees meer >>

5-10-2021
Nieuwe jacks voor de HCGO coaches en trainers!
 
Op maandagavond 4 oktober werden de nieuwe trainer/coach Jacks van HCGO uitgereikt aan een groot deel van het kader van de hockeyclub uit Middelharnis. HCGO Voorzitter Jan Verhage bedankte de beide HCGO sponsoren Jan Witte (Krieger & Witte makelaardij) en Thijs Fleuren (Fleuren) voor hun bijdrage aan de nieuwe kleding. De coaches en
 
Lees meer >>

8-1-2019
Kopen voor HCGO? Via kopenvoorjeclub.nl
 
Beste leden, Vanaf vandaag is HCGO aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.
 
Lees meer >>