Agenda
12-10 
Basiscursus Trainen
14-10 
Bestuursvergadering
17-10 
Herfstvakantie
27-10 
Vergadering TC
16-11 
Basiscursus Coachen
18-11 
Bestuursvergadering
19-12 
Kerstvakantie
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
Mededelingen van : ALGEMEEN

14-9-2020
Grote Club Actie HCGO
 
Na de goedlopende cake actie start alweer de volgende actie voor HCGO. Op 19 september a.s. is de start van de Grote Clubactie. Een jaarlijks evenement waaraan HCGO wederom weer aan mee doet. Van de opbrengst kan HCGO de clubkas vullen om trainingsmaterialen en andere leuke dingen te kunnen organiseren of doen.
 
Lees meer >>

4-9-2020
Gewijzigd Corona Protocol / Registratieverplichting
 
Na een korte zomerstop gaan we komend weekend weer van start met het hockeyseizoen. Deze start zal anders zijn dan dat we normaliter gewend zijn. We hebben nog steeds te maken met het corona-virus en zullen daardoor ons ook aan aanvullende regels dienen te houden willen we met elkaar het virus onder controle gaan krijgen. Na gezamenlijk overleg
 
Lees meer >>11-3-2020
Wijziging HCGO contributie-inning.
 
Het bestuur van Hockeyclub Goeree-Overflakkee heeft voor een andere wijze van contributie-inning gekozen,  middels een nieuwe Lisa-Contributie module, zal de automatische inning van het aan HCGO verschuldigde bedrag nu via de "Stichting Mollie Payments" verlopen.
 
Lees meer >>

13-3-2019
Hockey bij HCGO voor iedereen?
 
Op Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!
Hockeyclub Goeree-Overflakkee is sinds kort aanbieder van het Kindpakket, het is hierdoor mogelijk de contributie van een jeugdlid van onze club via het kindpakket van de Gemeente Goeree-Overflakkee te betalen.
 
Lees meer >>

26-6-2017
Kom jij ook bij HCGO proeftrainen?
 
Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Wie zoeken wij? 
 
Lees meer >>