Agenda
13-5 
HCGO - Tempo'34 (rec
20-5 
HCGO Bitterballen Tr
29-5 
Algemene ledenvergad
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuwsoverzicht
Mededelingen van : ALGEMEEN

2-4-2019
HCGO Bitterballen Training
 
Bitterballentraining bij HCGO
Wil jij kennis maken met recreatief hockeyen bij hockeyclub Goeree-Overflakkee? Pak dan je kans op maandag 20 mei aanstaande!
Het programma:
20.00 uur ontvangst met koffie.
20.30 uur training met afsluitend partijspel.
 
Lees meer >>

13-3-2019
Hockey voor iedereen?
 
Op Goeree-Overflakkee doet iedereen mee!
Hockeyclub Goeree-Overflakkee is sinds kort aanbieder van het Kindpakket, het is hierdoor mogelijk de contributie van een jeugdlid van onze club via het kindpakket van de Gemeente Goeree-Overflakkee te betalen.
 
Lees meer >>

5-6-2018
Recreatief hockeyen ook dat kan bij HCGO!
 
Wist jij dat HCGO een heus recreanten elftal heeft? Dit fanatiek trainende team traint elke maandagavond op de HCGO accommodatie in Middelharnis. Lijkt het je leuk om mee te trainen? Hockeyervaring is absoluut geen vereiste! Kom gewoon een keer vrijblijvend meedoen tijdens onze training op maandavond, voor meer informatie kun je een
 
Lees meer >>

26-6-2017
Kom jij ook bij HCGO hockeyen?
 
Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Wie zoeken wij? 
 
Lees meer >>

20-4-2017
HCGO accommodatie commissie zoekt vrijwilligers!
 
De HCHO accommodatie commissie zoekt vrijwilligers, ken je binnen familie- of kennissenkring mensen die structureel werkzaamheden zouden willen uitvoeren op onze accommodatie en daar tijd voor willen en kunnen vrijmaken (denk bijvoorbeeld aan gepensioneerden), dan horen wij dat natuurlijk graag.
 
Lees meer >>