Agenda
18-6 
Jongste jeugd dag
24-6 
Tentenkamp
25-6 
Lustrum BBQ
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Inschrijvingsformulier HCGOInschrijven als:
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
  HCGO werkt uitsluitend met automatische incasso. De contributie wordt in 4 gelijke termijnen afgeschreven (m.u.v. het donateurschap, EUR 30,- wordt eenmalig per seizoen automatisch geïncasseerd). Indien u na het proeflidmaatschap besluit definitief lid te worden, kunt u de machtiging definitief accorderen.

 
   
 
   
 
Hockey
   
   
Actieve inzet
  HCGO is een jonge en dynamische vereniging. We willen de contributie relatief laag houden en dit kan door heel veel vrijwilligerswerk. Daarom vragen we bij de inschrijving aan te geven op welke manier u een steentje wilt en kunt bijdragen (naast de standaard rij en bar beurten). Bij jeugdleden kan dit ingevuld worden door de ouders/verzorgers.

 
   
   
   
   
 
Overige informatie
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.