Agenda
18-6 
Jongste jeugd dag
24-6 
Tentenkamp
25-6 
Lustrum BBQ
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
HCGO ARBITRAGE 

Geen club kan zonder scheidsrechters. Afgelopen seizoen heeft Harald den Boef weer veel energie gestoken in het opleiden van de tweede lichting scheidsrechters. We zijn nu 60 'kaarten' verder! Hier zijn we superblij mee.

Fluiten is leuk, maar ook normaal. Spelregelkennis vergroot de kansen op het veld en vergroot het begrip voor de scheidsrechters. Kennis van de regels draagt ook bij aan het hockeyplezier. Ook nu zullen er dus zowel in de zaal als op het veld scheidsrechters met de teams mee gaan. Houd hier aub rekening mee met het rijschema!

De komende tijd zal er hardgewerkt wordenom een volledig arbitrageplan op te stellen voor de vereniging. Want fluiten doe je niet alleen, dat doe je met zijn allen! Wel kan alvast verklapt worden dat er een nadrukkelijk beroep gedaan gaat worden op onze seniorenleden, veteranen en veterinnen om examen te gaan doen.

 

Heb je als ouder interesse om je kaart te halen, dan juichen wij dit natuurlijk van harte toe. Stuur dan een mailtje naar [email protected]