Agenda
18-6 
Jongste jeugd dag
24-6 
Tentenkamp
25-6 
Lustrum BBQ
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
HCGO WEDSTRIJDSECRETARIAAT 
 
Het wedstrijdsecretariaat van HCGO bestaat uit de volgende personen:
 

Vacature  Algemeen/extern
[email protected] 
Harald den Boef
 Senioren
06-51733653
Vacature
Junioren/jongste jeugd
JJ/Jeugd zaal  • Wat kunnen jullie van ons verwachten? In nauw overleg met een aantal andere commissies (arbitrage, ledenadministratie, bar, enz) zorgen wij voor:

  • Vaststellen van veldverdeling en aanvangstijden van de thuiswedstrijden. Vanaf seizoen 2015-2016 worden deze uiterlijk 2 weken van te voren gepubliceerd op de site en in de standenmotor.     
  • Onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretriaat van de tegenstander over de aanvangstijden van de uitwedstrijden; 
  • Contact en tussenpersoon met de KNHB richting de leden/teams;
  • Controle op het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF); 
  • Afgelastingen en de communicatie die daarmee samenhangt van de veldwedstrijden. 
Om het seizoen zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we van jullie het volgende:
 
Contacten met andere clubs en/of KNHB lopen ALTIJD via het wedstrijdsecretariaat. Denk gerust mee wat betreft ideeën en oplossingen wat betreft speeltijden/speeldata, maar communiceer het met ons zodat het overzicht er blijft en wij het kunnen doorspelen naar de clubs. Mails die door anderen dan het wedstrijdsecretariaat naar de KNHB worden verstuurd, worden per definitie NIET in behandeling genomen; ze komen altijd weer bij het wedsec terug.
 
De wedstrijd- en inhaaldata liggen al vast voor het gehele seizoen. Als je nu al weet dat je met je team op een bepaalde datum en/of tijd niet kunt, dan is het zaak dat je dit tijdig aangeeft. Dit betekent: niet eerst afwachten om te kijken of de tijd je goed uitkomt, maar minimaal 2 weken van tevoren aan de bel trekken! Natuurlijk zijn er wel eens onverwachte omstandigheden. Neem dan zo snel mogelijk contact op met 1 van ons.
 
Wanneer er een oefenwedstrijd door een team gespeeld gaat worden, informeer minimaal 2 weken van te voren de aangewezen persoon binnen het wedstrijdsecretariaat. Wij kijken of de gewenste tijd mogelijk is en reserveren het veld.
Ook bij andere evenementen waarbij het veld gebruikt gaat worden: eerst even overleggen met het wedstrijdsecretariaat!
 
Wanneer er externe toernooien zijn waar er uitnodigingen voor komen, zullen wij dit z.s.m naar desbetreffende coaches sturen.
 
Voor overige vragen, bel gerust op of schiet ons aan op of langs het veld. We hopen op een mooi seizoen voor alle teams. De speeldata zijn terug te vinden op de LISA app.