Agenda
18-6 
Jongste jeugd dag
24-6 
Tentenkamp
25-6 
Lustrum BBQ
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter 

Van de voorzitter

HCGO werd opgericht op 26 februari 1979 en werd tegen de zomer van 2004 opgeheven door een gebrek aan leden. Sinds 2012 heeft de club een doorstart gemaakt en werd HCGO opnieuw opgericht en heeft de club een lidmaatschap bij de KNHB aangevraagd. In het seizoen 2013/14 mag de club ter ondersteuning van haar doorstart gebruikmaken voor het trainen en spelen van competitiewedstrijden van het terrein van
Tempo ’34 uit Rotterdam. Op 18 oktober 2014 werd het kunstgrasveld in Middelharnis in gebruik genomen. In 2016 is HCGO weer volwaardig lid van de KNHB geworden.

 

Hockey is een mondiale sport voor iedereen. In Nederland zijn meer dan 250.000 hockeyers actief. Wij zijn dan ook blij te melden dat HCGO in het seizoen 2020-2021 met 9 teams van start gaan. Hockey is een teamsport waarbij gezinsleden nauw betrokken zijn. Naast de spelers, spelen ouders hierin een belangrijke rol. Zonder hen zouden we niet kunnen functioneren. Zo vragen we hen om voor vervoer te zorgen naar de ‘uitwedstrijden’, of zij willen participeren bij een bardienst, of zij vervullen de rol van trainer/coach, of helpen ze mee om een actie succesvol in te vullen. En nog meerdere taken. Kortom hockeyen doe je met het gezin en de kinderen kunnen heerlijk genieten van deze teamsport. Want daar doen we het tenslotte voor.

 

Het is mooi om te melden dat HCGO een energieke vereniging is die vernieuwend en onderscheidend invulling geeft aan de hockeysport. Zo is er veel aandacht voor trainingen, coaching en de clubcultuur.
Sluit je aan en wees welkom bij HCGO!

 


Jan Verhage, voorzitter HCGO