Agenda
13-5 
HCGO - Tempo'34 (rec
20-5 
HCGO Bitterballen Tr
29-5 
Algemene ledenvergad
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter 
Beste (ouders van) leden,

Het zaalseizoen is voorbij, en ja wel we hebben een zaalkampioenschap gevierd. Onze MD2, meiden gefeliciteerd!

Erg blij dat we met zijn allen de schouders aan het zetten zijn onder HCGO. Positieve geluiden bereiken mij over mogelijk weer een Dames1. Dat zou toch echt geweldig zijn als dat lukt. Maar vergeet Heren1 niet, ook daar wordt nu aan gewerkt.

Het wedstrijdsecretariaat is van mij overgenomen door Marianne van der Jagt, met haar komst zijn we rijker geworden. Een belangrijke functie is nu echt ingevuld. Marianne: dank je wel!

Het dagelijkse bestuur bestaande uit Frans, Leon en ondergetekende is uitgebreid met de TC en Elco vd Waal. Hij draait mee met intentie om bij de komende ALV formeel toe treden. Hij zal zich bezig gaan houden met de structuur en zal optrekken met Gert Jan Oostwouder die de beleidsplannen gaat oppakken. Wil je meedenken neem met hun beide of met mij contact op. De TC is roulerend aanwezig aan de bestuurstafel.

12 december zijn alle verenigingen spelend op de van Pallandt op initiatief van HCGO bijeen geweest. Dit was een succes en krijgt als het aan ons ligt een vervolg. In de komende periode zijn er andere gesprekken die ons helpen richting de toekomst. 20 februari is met de wethouder sport gesproken en 20 maart komt een architect.

Als er vragen zijn naar aanleiding van dit schrijven dan hoor ik dat graag. Ben je geinteresseerd in wat we nu allemaal doen? Schroom niet om contact op te nemen met een van de TC of bestuursleden!

Met hartelijke HCGO groet,

Diederik Duijser
int. vz. HCGO
+31623365504