Agenda
5-6 
Go Sport //Afgelast\
12-6 
Go Sport //Afgelast\
19-6 
Go Sport //Afgelast\
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter 
Beste (ouders van) leden,

2019 is al bijna voorbij maar niet voordat we eerst de feestdagen passeren. Een tijd waar iedereen op een eigen wijze mee omgaat.

Ik ga niet overal bij stilstaan in een terugblik op 2019 want iedereen binnen HCGO heeft een eigen bijdrage gegeven aan hoe onze vereniging er vandaag voorstaat. Dank jullie allemaal voor de tijd en energie die in de hockeysport is en word gestoken! Of je nu steeds rijdt, training geeft, coacht, achter de bar staat, fluit of in een commissie, bestuur zit of sponsor bent, we maken met elkaar HCGO. Met speciale dank aan Ledenadministratie, Wedsec, TC, Onderhoudscommissie, Arbitragecommissie, Sponsorcommissie, Barcommissie, Mediacommissie onze vertrouwenspersoon, de onderhoudsploeg en mede bestuursleden als ook onze sponsoren.

2020 gaat in potentie een heel mooi jaar worden voor HCGO en de hockeysport op Goeree-Overflakkee. Ik vraag jullie om alvast na te denken over welke bijdrage je wil gaan doen naar de eigen accomodatie toe. Wil je alvast fondsen werven, of sponsoracties organiseren? want geld is wat we nodig hebben bij deze realisatie, kom met ideeen! 

Reserveer vrijdag 31 januari 2020 alvast in de agenda voor de ALV.

De Rabobank blijft betrokken bij het proces om tot een eigen huiskamer met sportcampus sausje te komen. Er komt een nieuwe procesbegeleider die ons gaat helpen naar de realisatie toe van een eigen huiskamer. Op de ALV zal er meer bekend worden gemaakt.

Rest mij jullie allen hele goede feestdagen te wensen! Tot in het nieuwe jaar op 6 januari de oliebollentraining, zie de website HCGO voor meer informatie!

Met hartelijke HCGO groet,

Diederik Duijser
voorzitter HCGO
0623365504