Agenda
6-1 
HCGO Oliebollentrain
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter 
Beste (ouders, verzorgers van) leden,

Goh wat gaat de tijd snel, het seizoen 2019-2020 staat alweer op het punt van beginnen. Hopelijk heeft een ieder een goede vakantie achter de rug, of heeft deze nog. Er is niet stil gezeten in de vakantie door mij en anderen.

Spelregel cafe KNHB
Mede dankzij de inspanningen vanuit ons bestuur en arbitragecommissie is HCGO gastheer voor een spelregel cafe! Of je nu ouder, coach, trainer of speler bent, je bent van harte welkom op 23 september in de avond van 20.00 uur - 21.30 uur op de van Pallandt! Niets kilometers rijden of 45 minuten in de auto om de nieuwe regels te horen, maar gewoon in de eigen achtertuin, ik verwacht een hoge opkomst van onze leden, makkelijker dan dit kunnen we het niet maken voor jullie! 

Dames 1
Ik ben verheugd dat we weer een dames 1 hebben. Binnenkort zal de sponsor bekend worden gemaakt, ik kan verklappen dat het een mooi bedrijf is. Ga eens op de zondag kijken bij de dames, want ik schat in dat het leuk spel gaat worden. En de dames verdienen het!

Heren 1
Helaas, spijtig genoeg is het niet gelukt een Heren 1 in te schrijven. In ieder geval via deze weg dank ik de mannen voor hun inzet voor HCGO in de afgelopen jaren. Een aantal mannen heeft nog voor het oude HCGO gespeeld. Je weet het maar nooit wie weet steekt het hockey virus weer de kop op over een jaar. Maar we zullen ze zeker nog langs de kant van het veld zien.

TC
Op 2 september worden alle trainers uitgenodigd voor een eerste gezamelijke bijeenkomst. Elke 2 maanden (is de bedoeling) komen ze bij elkaar om centraal bij te praten en te worden voorzien van tips en trics. Dit is het eerste zichtbare resultaat van het traingingsplan waar op de laatste ALV iets van is gezegd.

Er is een verbeterslag gemaakt in trainingsmaterieel vanuit de TC, dit wordt het tweede zichtbare resultaat vanuit het trainersplan. 

En een derde zichtbaar resultaat is een slot op het hok bij het veld, en jawel daar staan drie winkel karretjes in straks beschikbaar gesteld door de Agrimarkt! Het is een ontlasting voor de trainers omdat geen spullen meer naar huis meegenomen hoeven te worden. Dit is nu vlak bij het veld aanwezig, gaaf heh?

Arbitrage commissie
Helaas is Jeroen Delhaas gestopt met zijn werkzaamheden voor de arbitrage commissie, hij is lang actief geweest binnen deze commissie. Dank je wel Jeroen voor jouw inzet in de afgelopen jaren!

Vacature arbitrage commissie
Met het stoppen van Jeroen hebben we urgent en met prioriteit hulp nodig in deze commissie, Harald en ondergetekende kunnen het niet alleen en zullen dat ook niet doen. Er is een pdf beschikbaar vanuit het structuurboek met de werkzaamheden die de arbitrage commissie doet, heb je interesse en wil je helpen, graag, laat het ons weten! 

Uiteraard kunnen ook de andere commissies hulp gebruiken. Wil je meedenken dan kan dat en horen we dat graag.

Ik hou het hierbij voor nu, 

Met hartelijke HCGO groet,

Diederik Duijser
voorzitter HCGO
0623365504